Vrienden & sponsoren

Een ambitieus doel

We hebben een ambitieus doel gesteld: voorstellingen maken van hoogwaardige kwaliteit. En dat doen we met een groep hele enthousiaste mensen. Aangestuurd door een (o.a. in de culturele sector) ervaren bestuur en een opgeleid en professioneel artistiek team. Zoals je je kunt voorstellen is er naast deze ervaring, professionaliteit en bovenal enthousiasme ook noodzaak aan financiële middelen. 

Daarom zijn we altijd opzoek naar Vrienden van Nutsz en sponsoren die ons met een (kleine) financiële bijdrage een steuntje in de rug wil geven. Je draagt daarmee bij aan de (cultuur) educatie in de regio Helmond en bovenal mooie voorstellingen voor een heel breed publiek. 

Vrienden van Nutsz
Wil je graag op een laagdrempelige manier een kleine financiële bijdrage leveren aan Nutsz? Wordt dan Vriend van Nutsz! 

  • Je kiest uit een van de vooraf samengestelde paketten: vriendje, vriend of BFF.
  • Het is mogelijk om ook een kleine financiële bijdrage te leveren.
  • De bijdrage doe je eenmalig of jaarlijks.

Sponsor of donateur
Heb je een eigen bedrijf of wil je een grotere financiële bijdrage doen aan Nutsz in de vorm van sponsorschap of een eenmalige donatie? Wordt dan sponsor of donateur! 

  • Als sponsor ga je een verbintenis met Nutsz aan en draag je op structurele basis met (financiële) middelen bij aan de missie en visie van Nutsz
  • Als donateur draag je eenmalig een (groot) bedraag bij. Eventueel voor een specifieke activiteit.
  • Als sponsor krijg je een vermelding op onze website, in het programmaboekje van onze grote voorstelling en eenmaal per jaar een post op onze social media kanalen.

Ook vriend worden?

Heb je interesesse om (eenmalige) vriend van Nutsz te worden? Of wil je eenmalig of structureel (financieel) bijdragen aan Nutsz? Vul dan een van de onderstaande formulieren in. 

Onze sponsoren

contact

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje!