Volwassenengroep

Ben jij tussen de 18 en 55 jaar? Sta je graag op het podium? Sta je met lef te zingen, dansen en te spelen en ben je bereid om thuis te studeren? En ben je bereid je in te zetten voor onze gezamelijke doel: het maken van een productie op hoog niveau?

Om onderdeel uit te maken van de volwassenengroep van Nutsz, moet je minimaal 18 jaar zijn. Als je jonger bent dan 18 dan kun je deelnemen aan een van onze educatiegroepen.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen? Dan is er de mogelijkheid om een proefles te volgen tijdens een van onze repetities. Als zowel jij als wij enthousiast zijn, dan vindt er een auditie plaats op zang/spel en beweging. Deze audities vinden doorgaans plaats nadat een productie is afgerond. Houd daarom de updates op onze website en social media goed in de gaten.

Tijdens de repetities krijg je les van docenten die aan een hbo-kunstopleiding afgestudeerd zijn, een onderwijsbevoegdheid hebben en daarnaast ervaring hebben in het uitvoerende professionele theatervak.

Besef je goed dat Nutsz meer is dan alleen het repeteren op de maandagavonden. Er wordt verwacht dat je thuis goed studeert en dat je voorbereid naar de repetities komt. Daarnaast zijn er een aantal extra repetitiemomenten en een repetitieweekend. Alle data voor (extra) repetities en het repetitieweekend worden tijdig met je gedeeld en er wordt van je verwacht dat je tijd vrijmaakt en aanwezig bent. Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen zijn er geen repetities.

De repetities van de volwassenengroep repeteren op maandagavond van 19:45-22:00 uur in Wijkhuis de Geseldonk in Helmond. 

contact

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje!