background_wood
over nutsz

Over Nutsz

Doel
Volwassenen:
Het vormen en in stand houden van een kwalitatief goed (gemengd) theaterkoor met een zo hoog mogelijk niveau. Het theaterkoor legt zich toe op het beoefenen van podium- en theaterkunst. Naast zang zullen alle leden op professioneel niveau les krijgen in spel, dans en beweging.

Educatie kinderen en tieners
Onder professionele begeleiding leren kinderen/ jongeren het theatervak kennen met als hoofddiscipline zang en daarnaast aandacht voor spel en beweging/dans. Ze gaan aan de slag met:  ontdekken, genieten, samenwerken, tekstinterpretatie, fysieke bewustwording, talen, gezond en gepassioneerd zingen en natuurlijk het presenteren van jezelf en de groep aan een publiek.

Artistiek team/docenten
Het artistieke team bestaat uit een repetitor, choreograaf, vocal coach, regisseur en artistiek leider. Alle leden zullen ten tijde van voorstellingen met deze vakmensen werken.

Ieder jaar vindt er een repetitieweekend plaats waarbij de leden workshops krijgen van gastdocenten die, net als de artistieke crew, enthousiast, bevlogen en gediplomeerd zijn en die ervaring hebben in het uitvoerende professionele theatervak.

Repertoire
Theatermuziek (musical en film). Voor de ukkepukken en ieniemienies wordt gekeken naar passende kinderliedjes.

Leden
Leeftijd: 4-55 jaar.
Bij de tieners en volwassenen worden audities afgenomen.
Basisvoorwaarden voor de ukkepukken is dat ze zelfstandig naar het toilet kunnen.

Repetities
Alle repetities vinden plaats op OBS ‘t Hout (Mahoniestraat) en voor de volwassenen in de Geseldonk (Cederhoutstraat).

Volwassenen: maandag 19.45-22.00 uur
Ukkepukken & Ieniemienies: woensdag 17.00-17.45 uur
Mini’s: woensdag 17.45-18.45 uur
Tieners: woensdag 19.00-20.00 uur

Daarnaast zullen er extra repetities plaats vinden wanneer er een voorstelling in het vooruitzicht is. Deze zullen ruim van tevoren gecommuniceerd worden. Er wordt verwacht dat iedereen daarbij aanwezig is.

Voorstellingen
Nutsz maakt iedere anderhalf á twee jaar zelf voorstellingen in een theater, maar wordt ook regelmatig als gast gevraagd voor diverse optredens.

Meedoen

Meedoen? Tieners krijgen een stemtest en volwassenen een auditie. Neem voor meer informatie over proeflessen en audities voor volwassenen contact met ons op per mail: theaterkoornutsz@hotmail.com
En voor de instoom, proeflessen van de Ukkepukken, Ieniemienies, Mini’s en de stemtesten van de  tieners kunt u ons bereiken op: theaterkoornutsz.educatie@gmail.com

Comments are closed.

Ontwerp en realisatie door: OMJS Multimedia