background_wood

Lesaanbod

Ukkepukken
Spelenderwijs kennis maken met zang, beweging en spel. Kinderen leergierig en enthousiast maken en laten experimenteren met zang en theaterelementen. De lessen zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Voorwaarde om te kunnen starten is dat kinderen zelfstandig naar het toilet kunnen. De wekelijkse lessen zullen 45 minuten duren. De contributie bedraagt 42,50 euro per kwartaal. In de schoolvakanties en tijdens nationale feestdagen zijn er geen repetities. De repetities zullen plaats vinden op woensdagen van 16.15-17:00 uur op OBS ’t Hout.

Ieniemienies
Spelenderwijs kennis maken met zang, beweging en spel. Kinderen leergierig en enthousiast maken en laten experimenteren met zang en theaterelementen. De lessen zijn vrij toegankelijk voor iedereen. De wekelijkse lessen zullen 45 minuten duren. De contributie bedraagt 42,50 euro per kwartaal. In de schoolvakanties en tijdens nationale feestdagen zijn er geen repetities. De repetities zullen plaats vinden op woensdagen van 17:00-17.45 uur op OBS ’t Hout.

Mini’s
Uitbouwen van de theatrale vaardigheden. Kennis maken met andere talen, dans en liedinterpretatie. Musicals maken zal onderdeel zijn van het lesaanbod. We gaan ook technisch te werk. Hoe kan ik gezond zingen? Hoe kan ik mijn stem en spel verbeteren? Jezelf presenteren zal flink aan bod komen. Het repertoire zal bestaan uit musical, film en bekende tiener/popliedjes. De lessen zijn vrij toegankelijk voor iedereen. De wekelijkse lessen zullen 60 minuten duren. De contributie bedraagt 47,50 euro per kwartaal. In de schoolvakanties en tijdens nationale feestdagen zijn er geen repetities. De repetities vinden plaats op woensdagen van 17.45- 18.45 uur op OBS ’t Hout.

Tieners
Deze groep draait op dezelfde wijze als de volwassen Nutszers. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van het individuele en het groepsproces. De jongeren werken aan presenteren, lef, samenwerken, fysiek bewust zijn, technisch stemgebruik en het integreren van de disciplines zang, spel en dans. Het repertoire bestaat uit musical, film en uitstapjes naar popmuziek. Voorafgaand aan de toelating bij de tieners, wordt er voor nieuwe potentiële leden een stemtest afgenomen. Naast een vaste docent die wekelijks les geeft aan de tieners, zullen ze workshops krijgen van externe professionele gediplomeerde vakdocenten welke ervaring hebben in het professionele theater. De contributie bedraagt 47,50 euro per kwartaal. In de schoolvakanties en tijdens nationale feestdagen zijn er geen repetities. De repetities vinden plaats op woensdagen van 19.00-20.00 uur op OBS ’t Hout.

Comments are closed.

Volwassen
De volwassenen werken onder professionele begeleiding aan zang, spel, dans/beweging. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van het individuele en het groepsproces. Er wordt zelfstudie van de leden verwacht. De groep is ambitieus en gedreven. Er worden op individueel en op groepsniveau aandagingen aangegaan en de grenzen worden verlegd zodat een ieder zich vrij voelt op het podium.

De volwassenen werken aan presenteren, lef, samenwerken, fysiek bewust zijn, technisch stemgebruik en het integreren van de disciplines zang, spel en dans. Het repertoire bestaat uit musical, film en uitstapjes naar popmuziek/klassieke muziek. De leden krijgen wekelijks les van de artistiek leider. De regisseur en choreograaf zullen met regelmaat aansluiten bij de repetities. Daarnaast krijgen de volwassenen workshops krijgen van externe professionele gediplomeerde vakdocenten welke ervaring hebben in het professionele theater. De contributie bedraagt 57,50 euro per kwartaal. Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen zijn er geen repetities. De repetities vinden plaats op maandagen van 19.45-22.00 uur in de Geseldonk. Daarnaast zullen er enkele keren per jaar extra repetites zijn wanneer er een optreden in het vooruitzicht is. Deze data zullen tijdig gecommuniceerd worden. Er wordt verwacht dat alle leden hierbij aanwezig zijn.

Voor nieuwe leden is het een eis dat zij eerst een auditie doen. Voor meer informatie kan er gemaild worden naar: theaterkoornutsz@hotmail.com

Ontwerp en realisatie door: OMJS Multimedia