background_wood

Eva ten Hoor (Educatie kinderen en tieners)

Eva groeide zingend, dansend en spelend op in het kleine dorpje Nederwetten.

Na een muzikale jeugd, volgde Eva twee vooropleidingen. Namelijk de deeltijdopleiding “MusicAllFactory” (MAF) en de vooropleiding Muziektheater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg.
Twee jaar later werd ze aangenomen aan de academie voor Muziek- en Musicaltheater aan de Fontys Hogeschool, afdeling Musicaltheater.

Eva speelde o.a. in de musicals GREASE van Stage Entertainment Nederland en ‘late evening zomercabaret’ van DeLaMar producties. Ondertussen is Eva op TV te zien in diverse commercials (van o.a. de Nationale Postcodeloterij en Melkunie) en op straat met muzikaal en interactief theater. Ze acteert in een voorstelling over verkeersveiligheid en alcoholmisbruik voor middelbare scholieren. Daarnaast gaat ze met een schooltheater project naar basisscholen om kinderen op muzikale en speelse wijze bewust te maken van waterverspilling, milieu- en rioolvervuiling.

Al snel ontwikkelde Eva een grote liefde voor lesgeven. In 2016 gaf ze haar eerste musicallessen bij de Telekids musicalschool in Eindhoven. In datzelfde rijtje volgden FanWork musicalschool (Hilversum), Damoves peuterdansschool (Amsterdam), Theaterschool Mamagaai (Heemstede/Haarlem) en het Jeugdtheaterhuis Amsterdam.

Eva geeft creatieve musicallessen aan leerlingen van 2 tot 16 jaar. Inmiddels is ze met haar vriend in Nuenen komen wonen en klaar om mooie nieuwe uitdagingen in het Brabantse aan te gaan.
Als docent vindt Eva het belangrijk dat iedereen zich in haar les veilig voelt om zichzelf volledig te durven laten gaan. Plezier maken, samenwerken, zelfvertrouwen opbouwen en je fantasie de vrije loop laten, staan centraal in haar lessen. Ze vindt het geweldig om de kinderen en tieners de drie disciplines te laten combineren: Dus dansen, zingen en acteren tegelijkertijd. Een mooie uitdaging, met het grootste gemak en plezier! Eva kijkt enorm uit naar de samenwerking met alle Nutszers.

Comments are closed.

Ontwerp en realisatie door: OMJS Multimedia